O glumă proastă

E clar! Azi nu am nici un chef de a mă apuca serios de ceva. Rezolv una alta, dar așa în doru` leli să treacă timpul și să merg acasă. Îmi sună într-una în minte refrenul celor de la Vama Veche : ”Nu am chef azi/ N-am chef de nimic...”
Ei și-n agonia asta a mea de a tăia iarbă la câini doar, doar o trece timpul mai repede, arunc o privire în colțul din dreapta jos al ecranului : 15.05.... 
Wow! Îmi zic, peste 55 de minute pot pleca. Tare!!!
Mai trec vreo douăjceva de minute în care mai fac una alta, cu o oarecare euforie că deh, imediat plec și hai să mai îngraș puțin porcul de azi. Mă uit din nou la ceas și văd : 52. Ce tare! 8 minute! Și brusc... din înaltul celui de-al șaptelea cer... simt cum cade bolovanul drept în centrul țestei mele! E 14:52! Îmi bulbuc ochii cât o broască. Mă mai uit o dată și văd sub oră: 15.05.2012!
Așa că mi-am înghițit în sec cuvintele frumoase adresate mie însămi, și m-am apucat să  vă povestesc și vouă gluma zilei de azi!
Hai că au mai trecut 14 minute! Ș-or mai trece!

Comentarii

  1. Ca atunci cand il intrebi pe James Bond cat e ceasul:
    - Cinci! Zece fara cinci!

    RăspundețiȘtergere
  2. Deci sa inteleg ca e pentru prima data (sau poate ca au mai fost cateva nesemnificative) cand apuci sa te plictisesti la serviciu? ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e vorba de plictiseală... nu cred că am scris așa ceva... e vorba că nu aveam chef să fac ceva. Că treabă, slavă Domnului este! Se mai intâmplă câte o dată să mă mănânce și pe mine în f..d și să vreau să fiu oriunde altundeva numai in acel loc nu. Și asta fără vreun motiv anume.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare