LMA, Blănculinici! :)

Blanca dragă, oare tu realizezi că azi se întâmplă 3 ani de când, după ce i-ai împins afară pe toți cei 4 frați ai tăi, ai scos și tu capul în lume?! :)


Dacă tu nu mai știi lucrul ăsta, ți-l amintim noi an de an. Cred că nu-ți mai amintești nici micile surprize pe care ți le pregătim de ziua ta. Da` nu-i bai, sănătoasă să fii! 
Știm că ne iubești, pe El mai mult decât pe mine, da` așa-i cu fetele și nu mă supăr. 


Mai știm și că tu crezi că ne aperi casa când latri cu furie la vecinii care așteaptă la ușa liftului sau îndrăznesc să urce scările pe jos; că o iubești la nebunie pe femeia de servici, de asta o latri de când o auzi măturând la etajul 7 și o acompaniezi așa până iese din scară, deși ea îți șoptește ”Șșșș!” când ajunge la ușa noastră; că, de fapt, tu din semn de mare dragoste latri toate mâțele, toți cățeii, porumbeii, ciorile, crengile, frunzele, roțile, vocile pițigăiate ale copilașilor, măturile măturătorilor de stradă, mașinile...... care ne ies în cale când ieșim la plimbare sau cu bița; că, deși te strădui intens să evadezi din vană, tu  iubești la nebunie să fii spălată pe lăbuțe și să faci baie, iar feonului tu de fapt îi cânți și nu-i urli de frică.







Dar te iubim! Te iubim cum nu am crezut vreodata că vom iubi o cățelușă așa pitică și blănoasă ca tine. Când te uiți cu ochii tăi mărgelați la noi ne topim. Iubim cum vii tu dimineța să ne trezești cu pupicii tăi, cum ne întâmpini bucuroasă, dând din coadă și alergând de la unul la altul, neștiind pe care să pupi primul. Zâmbim cu dragoste când vii și ne împingi cu botul în picior, semn că vrei să te cuibărești pe picioarele noastre când citim. Ne topim de drag când vedem cum începi să te agiți și apoi să cânți dacă din ”întâmplare” noi ascultăm anumite melodii. Dimineața plecăm cu sufletele îndoite când vedem cum te uiți la noi trist și resemnat din în colțul tău, dar ne întoarcem cu și mai mult drag acasă, știind că ne aștepți.






Da, știm mai trebuie să învățăm multe împreună! Așteptăm și noi momentul acela când putem ieși împreună afară să ne jucăm voioși cu alți căței sau când o să înțelegi că se mănâncă doar din bol și că podeaua din bucătărie nu este o farfurie uriașă pe care tu poți scuipa bobițele care nu-ți plac. Dar până atunci ne bucurăm de fiecare moment împreună cu pupici, lătrături, motroșiri de blăniță și îmbrățișări dulci (pe care tu de altfel le urăști - îmbrățișările, dar ne faci hatârul și te supui, mai mult sau mai puțin... ).  


La mulți ani, cuțulina noastră dragă! :)

Comentarii

Postări populare